Om Mølleåsejladsen

Kontakt

Mølleåviking 12

Om Mølleåsejladsen

Mølleåsejladsen er en primibådsejlads, hvor du sammen med én eller flere makkere skal bygge en primibåd og sejle ned af Mølleåen fra Lyngby Mølle til Nymølle eller Rådvad - alt efter hvilken klasse du deltager i.

For deltagere i alderen +16 år er der mulighed for at overnatte i telt på Colleruphus (Høje Sandbjerg vej 11D, 2840 Holte) hvor der vil være hyggeligt aktiviteter fredag aften alt efter humør. Derfra vil det være lavet en rute til bådbyggestedet, i Rude Skov, lørdag morgen.

Der er festmiddag med præmieoverrækkelse lørdag aften.

Er man mellem 12 og 15 år og spejder, kan man deltage i arrangmenet fra lørdag morgen til lørdag eftermiddag, hvor præmieoverrækkelsen vil finde sted ved Nymølle.

Selve sejlruten er ca. 7 Km lang og svinger stort i bredden fra de 2-4 meter og op til de 3-600 meter før der er fast grund under fødderne.

Mølleåsejladsen ligger altid i den 4. lørdag i august og har nu eksisteret siden 1962

Sejladsen er et arrangement under Mølleå Division, Det Danske Spejderkorps. Alle i aldersgruppen 12-99 år kan deltage uanset korps.

Har du spørgsmål eller lignende er du velkommen til at kontakte teamet.

 

Siden Sejladsens start og frem til 2007 var der tradition for at invitere en kendt person til at åbne sejladsen, vi har skust denne fine tradition i gang igen - her kan du se listen på startere gennem årene.