Seniorklassen (16-23 år)

Seniorklassen (16-23 år)

Er du mellem 16-23 år og klar på en udfordring der kræver hurtighed og gode byggeevner? Så meld dig her: https://medlem.dds.dk/event/id/11831/register

 

I Seniorklassen skal du sejle de 7km hurtigst ned ad Mølleåen, i den båd du har bygget sammen med din makker på maksimalt 3 timer.

 

Der kan deltages i pige-/mixhold eller i drengehold, af 2 personer pr. båd.

I bygger selv båden, sejler selv båden og bære selv båden - uden hjælp!

 

Båden bygger I i Rude Skov den 4. lørdag i august og skal leve op til Mølleåsejladsens regler.

 

Båden, skal afleveres til transport fra Rude Skov til Lyngby Mølle senest 11.30.

Når båden er afleveret kan I tage Mølleåbussen til Lyngby Mølle. I skal senest registrere jer ved Lyngby Mølle kl.12.00.

Der serveres frokost ved Lyngby Mølle fra 11.15-12.30.

Ca. 12.45 går starten på jeres sejlads fra Lyngby Mølle, hvor første overbæring er efter ca. 100 meter. I skal henover Lyngby hovedgade og ned I Mølleåen hvorefter I fortsætter til møllerne/overbæringerne: Fuglevad, Brede, Ørholm, Nymølle, Motorvejsbroen, Stampen og slutter af i Raadvad.

 

I Raadvad vil der være en bus til Colleruphus, hvor vi spiser en middag sammen med de resterende klasser (16+) med præmieoverrækkelse undervejs. Efter middagen er der fest for jer, der har kræfterne i behold.

 

Der er mulighed for at overnatte på Colleruphus fredag-søndag i telt.

 

Er I klar? Så tilmeld jer her på siden. Har I spørgsmål, så kontakt os på info [at] molleasejladsen [dot] dk (info [at] molleasejladsen [dot] dk)